Hotel Villa Pax - 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zs. u. 8-10.

Head image_
     +36 88 438 584

Szobáink a kényelemért   arrow

A minden komforttal felszerelt, tágas, légkondicionált, panorámás teraszos szobáink nyújtotta kényelmet kimagasló szolgáltatásaink teszik teljessé. A szobák mindegyike rendelkezik műholdas TV-vel, fürdőszobával, vezeték nélküli internet csatlakozással, hűtőszekrénnyel és légkondicionálással.

Szállodai  szobáink megtervezésénél és kialakításánál igyekeztünk a legapróbb részletekre is odafigyelni. Alapvető szempont volt a minőségi anyagok használata.

3 db 20 m2-es igényes és modern berendezésű klasszikus szobánk kényelmes elhelyezést biztosítanak egy vagy két fő részére.

7 db déli fekvésű 35-40 m2-es teraszos lakosztályunk – kilátással szállodánk kertjére és medencénkre – akár 4 fő kényelmes elhelyezését is lehetővé teszi.

1 db 50 m2-es exkluzív lakosztályunk még több kényelmet kínál vendégeink részére. A lakosztályhoz nagy méretű kerti bútorokkal berendezett terasz is tartozik.

2 db konyhával felszerelt – egyenként 45 m2-es – apartmanunk azok számára lehet jó választás, akik szeretnék igazán otthon érezni magukat.

A szálloda területén csak a kijelölt helyen lehet dohányozni.